Kurum Adı : Bulgurcular İlkokulu
Faks : 04283121144
WEB Adresi : http://bulgurcularilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Bulgurcular İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü Bulgurcular Köyü Mazgirt/TUNCELİ

VİZYON
Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak. Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Öğrencilere 21. yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.

MİSYON
• Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Türkiye toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Öğrencilerimizin farklı branşlarda almış oldukları kupaları bulunmaktadır.

Öğretmen Sayısı : 2
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 23
Öğretim Şekli : NORMAL
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:40 - 15:40
Derslik Sayısı : 2 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1